Distribuïdor de begudes a l’Anoia | Distribucions Poch | Distribuïdor de begudes a l’Anoia | Distribucions Poch

Distribuïdor de begudes a la comarca de l’Anoia

distribuidor de bebidas en la Anoia

A Distribucions Poch trobarà un aliat de confiança per al seu negoci. Ens avalen més de sis dècades d’experiència. Des dels nostres inicis al 1950, com a fàbrica de sifons i gasoses, ens hem adaptat a les noves necessitats del mercat per convertir-nos en una empresa de distribució capaç d’oferir una gran quantitat de productes destinats a l’hostaleria i l’alimentació.

Com a distribuïdor de begudes posem a la disposició dels nostres clients una selecta oferta de productes de primera qualitat. Som distribuïdors oficials de marques de referència, com Damm, Bezoya, Vichy Catalàn, Coca-Cola, Pepsi, Schweppes, La Casera, Cacaolat, Letona o Pascual. Gràcies a la seva confiança, al nostre catàleg l’espera el més selecte en cerveses, aigua, refrescos, sucs, làctics, etc. I sempre als millors preus.

A Distribucions Poch estem compromesos amb l’èxit del seu negoci, per això estenem la qualitat de la nostra oferta al servei que prestem. Establim una relació de total confiança amb cada un dels clients que ens converteixen en el seu distribuïdor de begudes , amb un tracte proper i personal, pendents en tot moment de les seves necessitats. Garantim la màxima eficàcia i rapidesa en la gestió i entrega de les comandes.

El seu distribuïdor de confiança a la comarca de l’Anoia